ПОШУК

Як отримати дозвіл на роботу

Дана стаття присвячена процесу організаціїотримання дозволу на роботу. У ній буду описані всі основні моменти, при яких, також, можуть виникнути проблеми, при отриманні потрібного документа в даній області.

Операція і основні правила, які необхідні,при отриманні дозволу на роботу. Якщо Ви - один власник або представник будь-якої організації, то ви маєте повне скористатися можливістю, і звернутися із заявкою на придбання допущення на роботу після того, як пройде шість місяців з того моменту, як була зареєстрована організація.

Більш того, ви повинні пред'явити всі прибутковідокази в сумі, яка буде становити не менше двох найменших окладів, до утримання податків (на сьогоднішній день, мінімальна компенсація становить близько сімсот вісімдесят дев'ять тисяч євро) .У Вас також є така можливість, щоб звернутися зі своєю заявкою на отримання дозволу на роботу , в негайні терміни, після реєстрування організації в тому в разі, якщо ви хочете зробити інвестиційний процес не менше ніж, в двадцять дві тисячі євро (крім статутного капіталу вашої організації в сім з половиною тисяч євро), в матеріальні активи вашого підприємства.

Крім Вас, можуть бути призначені громадяни країнЄвразійського Союзу, або іншої людини, яка не є жителем Євразійського союзу, але має дозвіл працювати, така людина і буде, як представник Вашої компанії. У цьому випадку Ви будете в праві організацію процедури реєстрування дозволу на роботу негайно, без потреби вкладати вищевикладену суму. Але наприклад робота в охороні в Санкт-Петербурзі не вимагає даного дозволу.

Також існує й інший спосіб: Ви здатні придбати ту організацію або фірму, яка є вже дійсної на ринку не менше ніж шість місяців, і надати докази про дохід, в сумі, яка буде перевищувати дві найменші компенсації. Природно, в грошовому еквіваленті. Випущений контракт на зайнятість, необхідний для отримання допущення на роботу. Певні фахівці готують усі обов'язкові документи, для цього процесу.

Весь момент реєстрування допущення на роботузаймає приблизно шістдесят днів. У документі про допущення на роботу, для власника фірми буде термін дії один рік, для представника організації або фірми-два роки.

Іноземні громадяни зобов'язані продовжити дозвілна роботу там, де знаходяться зараз. Після того, як отримано допущення на роботу зі строком дії в один рік, претендент має повне право на документацію, про окремий допущенні на роботу протягом часу, до трьох років.

У той момент, коли ви отримуєте допущення нароботу, вам необхідно мати при собі таку документацію: свідоцтво на відсутності наявності будь-яких хвороб, викликані вірусом (ВІЛ-інфекція), свідоцтво про відсутність хвороби наркоманії та інфекційних захворювань, які становлять загрозу для людей, хвороба Генс, туберкульоз, сифіліс, лимфогранулема ішанкроід, в іншому ж випадку, буде відмова про отримання допуску на роботу.

  • оцінка: