ПОШУК

Як видалити сторінку в Фейсбуці повністю або тимчасово?

Останнім часом багато користувачів соціальноїмережі Фейсбук зрозуміли, що необачно виставили на загальний доступ свої особисті дані. А адже ними можуть скористатися різні шахраї в своїх злочинних цілях. Або ж, наприклад, ми тимчасово не хочемо користуватися Фейсбук і не бажаємо отримувати листів з нього на свою електронну пошту. Як видалити сторінку в Фейсбуці - тимчасово чи назовсім?

Налаштування Фейсбуку дають нам можливість пітиз цієї соціальної мережі з тим, щоб згодом повернутися, або ж назовсім. У першому випадку ваш профіль і всі ваші записи будуть невидимі для сторонніх користувачів мережі, але ви самі в будь-який момент можете відновити свій аккаунт під тим же ніком і з тим же паролем. Але якщо ви видаляєте свій профіль назовсім, всі дані, записи і списки друзів будуть ліквідовані повністю. Тому, перед тим, як видалити сторінку в Фейсбуці, добре продумайте ваше рішення.

Отже, розглянемо для початку, як видалити сторінкув Фейсбуці тимчасово, маючи можливість повернутися в соцмережу. Натисніть на рядок «Аккаунт», потім на «Налаштування облікового запису». Вам висвітиться сторінку «Налаштування безпеки». Внизу сторінки є рядок «Деактивувати акаунт», натисніть «Видалити». Вас запитають про причини відходу, запропонувавши кілька варіантів відповіді. Можете вибрати один з них, заборонивши при цьому листів з Фейсбуку приходити на ваш електронну поштову скриньку (спеціальний квадратик внизу, де потрібно поставити «галочку»). Але що потрібно зробити обов'язково, так це поставити крапку в другому гуртку зверху, навпроти напису «Це тимчасово. Я ще повернуся". Підтвердіть своє рішення. Система безпеки ще якийсь час вас помучить - адже перед тим, як видалити акаунт в Фейсбуці нехай навіть тимчасово, їй потрібно переконатися, що замовлення на це видалення виходить від самого власника сторінки. Тому система попросить вас ввести ваш пароль. Введіть його і підтвердіть. Система може попросити ввести пароль вдруге, а також заповнити капчу - набір з двох слів з цифрами, написаними як ніби в кривому дзеркалі. Це робиться з метою захисту від ботів - тільки людське око може прочитати ці написи. Спробуйте розібрати капчу і ввести її в віконце. В результаті вам висвітиться наступна напис: «Ваш аккаунт був відключений. Для відновлення аккаунта увійдіть, використовуючи ваш колишній електронну адресу і пароль », і буде виражатися надія на ваше якнайшвидше повернення в соцмережу Фейсбук.

Тепер розглянемо, як видалити сторінку вФейсбуці назавжди. Для цього спочатку потрібно ввійти на свою сторінку, набравши логін і пароль. Потім натискаєте на «Аккаунт» і «Видалення аккаунта». Система вас запитає про те, чи збираєтеся ви видалити профіль або сторінку назавжди, і чи впевнені ви в цьому рішенні. Підтвердіть свій вибір, запровадивши пароль і заповнивши капчу. Висвітиться напис: «безповоротне видалення облікового запису». Підтвердіть. Висвітиться такий запис: «Ваш аккаунт був вилучений ... (дата видалення)» і перед вами буде поставлений вибір: підтвердити або скасувати видалення. Підтвердіть і вийдіть із системи.

Але це не означає, що ваш обліковий запис уже зникназавжди. Може, завтра ви передумаєте, адже бували й такі випадки. Перед тим, як видалити профіль у Фейсбуці, система дає вам два тижні на роздуми. Це означає, що протягом цих двох тижнів ви завжди можете зайти на свою сторінку, набравши логін і пароль. Там вам з'явиться картинка, яка говорить про те, що обліковий запис незабаром буде видалений. Протягом двох тижнів ви можете скасувати видалення і знову користуватися Фейсбук з тим же логіном і паролем. Але якщо вказаний термін минув, ваш профіль буде ліквідовано. Якщо ж ви захочете знову відкрити профіль у соціальній мережі Фейсбук, вам доведеться реєструватися на ній як новому користувачу.

  • оцінка: